Search by category:
Egyéb kategória

Elhunyt egy fiatal szlovák zenész, Drapák Palo is tisztelgett előtte

Elhunyt egy fiatal szlovák zenész, Drapák Palo is tisztelgett előtte

Németi Róbert

2024. 07. 10., sze – 11:16

Pozsony |

A zenei világ egy újabb tehetséges zenészt veszített el. Peter Maron, a Metalheart dobosa és jelenlegi énekese fiatalon elhunyt.

A szomorú hírt maga a Metalheart tette közzé. „Kedves rajongók, barátok és mindenki, akik itt, az online térben is követtek minket. Nagy elkeseredettséggel jelentjük be, hogy korábbi dobosunk és jelenlegi énekesünk, Peter Maron, ismertebb nevén Catfish örökre távozott. Több volt számunkra, mint egy tag. A testvérünk volt, egy két lábon járó metálenciklopédia…” – írta a közösségi profilján a zenekar.

A zenekarhoz közelállókat sokkolták a hírek. „Kedves barátom, remélem, jól vagy, ahol vagy, és valahol már együtt énekelsz és dobolsz Layen Staley-vel. Soha nem feledlek, szeretettel fogok emlékezni rád. Már most nagyon hiányzol” – írta barátja Jan, akit követően Palo Drapak ismert szlovák énekes is lerótta kegyeletét: „Őszinte részvétem” – írta.

„A családnak, barátoknak, kollégáknak és mindazoknak, akiknek megadatott, hogy megismerhették ezt a pezsgő teremtést, őszinte részvétünket fejezzük ki, és minden továbbiról folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket. Nyugodj békében, kedves barátunk” – tette hozzá a Metalheart zenekar. A fiatal zenész végső búcsúztatására július 13-án 14:30-kor kerül sor a verebélyi (Vráble) köztemetőben. 
 

Read More

Post Comment