Search by category:
Egyéb kategória

Párkány: óvodák csak jövő hét hétfőtől

Párkány: óvodák csak jövő hét hétfőtől
Hegedűs Norbert
2021. 01. 04., h – 17:40

2021. január 4., hétfő – 18:00
A Szövetkezeti soron lévő óvoda felújított épülete  -  a szerző felvétele
Friss ikon
Off

Törzs

A város mint fenntartó legújabb rendelkezése értelmében a helyi óvodák csak jövő hét hétfőn, azaz január 11-én nyitnak ki – értesült lapunk Párkány polgármesterétől, Eugen Szabótól. Csütörtökön, január hetedikén és pénteken, január nyolcadikán az érintett intézményekben fertőtlenítést végeznek és felkészülnek a hétfői nyitásra.

Csütörtökön és pénteken tehát a következó óvodák lesznek zárva Párkányban: az Ady utca 2-es szám alatt található óvoda, a Szövetkezeti soron található óvoda, a Hársfa utcai magyar tannyelvű óvoda, a Bartók utcai óvoda, és a Szent Imre Egyházi Óvoda.

Fenntartóként és üzemeltetőként természetesen a kormány járványügyi intézkedéseit és a központi válságstáb utasításait is figyeljük valamint a közegészségügyi hivatal ajánlásait és rendelkezéseit is. Az óvodák esetében először szóba került, hogy csak az ún. stratégiai infrastruktúrában dolgozók gyermekei számára nyitunk ki, de az igényeket figyelembe véve és az intézményvezetőkkel egyeztetve ez a döntés született, az ovik jövő hét hétfőn nyitnak“ – mondta Eugen Szabó polgármester.

A városháza a rendívüli helyzet ellenére működik, de fogadóórákat nem tartanak – kivétel, ha valakinek sürgős és halaszthatatlan, nagyon komoly intéznivalója van, vagy előre egyeztetett időpontban fordul a szakelőadókhoz, osztályokhoz. A városháza alkalmazottainál is előnyben részesítik a home office – munkavégzést, illetve szorgalmazzák az eddig ki nem vett szabadságok letöltését. Egyébként a párkányí városháza a rendkívüli helyzet miatt január negyedikétől január 24-ig zárva van. A lakosoknak az e-mailes, telefonos és internetes ügyintézést javasolják.

Bevezető
Párkány |

Az eredetileg tervezett időponthoz képest a párkányi óvodák csak január 11-én, hétfőn nyitnak ki – közölte a fenntartó az Új Szóval.

Település / hely
Párkány

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Buchlovics Péter

Read More

Post Comment