Search by category:
Egyéb kategória

A tesztelés második fordulója az Érsekújvári járásban

A tesztelés második fordulója az Érsekújvári járásban
Száz Ildikó
2021. 01. 28., cs – 14:13

2021. január 28., csütörtök – 16:00
Érsekújvár

Friss ikon
Off

Törzs

Udvardon szombaton 8-tól 20 óráig, vasárnap 8-tól 17 óráig vehetnek részt szűrővizsgálaton a lakosok a helyi művelődési központban lévő két tesztelőponton. Mindkét napon 12-től 13 óráig fertőtlenítik a termeket. A község önkormányzati honlapján és közösségi oldalán is közzétették az utcák szerinti tesztelés sorrendjét.

Illusztrációs felvétel

Tardoskedden három tesztelőponton fogadják a lakosokat, kettőt a Faluház földszinti csarnokában nyitnak, egyet a Juhász kúriában. Szombaton 7-től 18 óráig, vasárnap 7-től 18 óráig tesztelik a lakosokat, 12-től 13 óráig fertőtlenítik a helyiségeket. Előzetes regisztrációra lesz lehetőségük a tardoskeddieknek a 7 és 16 óra közötti időpontokra, ezt követően a többi lakos vehet részt a szűrővizsgálaton. Kürtön a Faluházban szombaton 8 és 20 óra között lesz antigén-tesztelés, hasonlóképpen, mint egy héttel ezelőtt. A történéseket webkamerán is figyelemmel kísérhetik a lakosok a közösségi oldalon, Téglás János polgármester jóvoltából. A Vág menti Szímőn szombaton ismétlik meg a tesztelést 7-től 20 óráig a Jedlik-házban. A lakosokat ábécé sorrendben hívják, 13-tól 14 óráig fertőtlenítik csarnokot. Gúgról a lakosokat és a szövetkezet alkalmazottait 16.30 órától tesztelik, 17.30-tól az önkormányzati nevelési és oktatási intézmények dolgozói, valamint a községi hivatal alkalmazottai vehetnek részt szűrővizsgálaton. 18.30 órától azokat is fogadják, akiknek nincs állandó, vagy átmeneti lakhelyük a községben.

A szomszédos Kamocsán szombaton és vasárnap zajlik a tesztelés második fordulója 8-tól 20 óráig. A helyi kultúrházba az állandó és átmeneti lakhelyű helyieket várják, akik a 0908/052 198-as telefonszámon jelentkezhetnek a szűrővizsgálatra.

Bevezető
Érsekújvár |

Az érsekújvári járásbeli községek közül Tardoskedden előzetes regisztrációval, Udvardon utcák szerinti besorolással próbálják komfortosabbá és gyorsabbá tenni az antigén-tesztelés folyamatát. Kürtön a lakosok webkamerán kísérhetik figyelemmel a történéseket.

Címkék

Település / hely
Érsekújvár

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Száz Ildikó

Read More

Post Comment