Search by category:
Egyéb kategória

Zsúfolt sorok nélkül rajtolt el az országos tesztelés újabb köre Dunaszerdahelyen

Zsúfolt sorok nélkül rajtolt el az országos tesztelés újabb köre Dunaszerdahelyen
Kiss Bartalos Éva
2021. 01. 30., szo – 11:17

2021. január 30., szombat – 11:40
tesztelés

Friss ikon
Off

Törzs

Az alapiskolák tornatermében és a Sikabonyi Közösségi Házban alakították ki ismét a tesztállomásokat. A lakosok már ismerik a szabályokat, tudják, mikor melyik sorba kell állni, ha mégis kérdésük van, akkor a városi rendőrök készségesen útbaigazítják az érkezőket. A személyzet nem fásult, még arra is figyelnek, hogy megkérdezzék, ki melyik orrlyukából preferálja a mintavételt.

A Vámbéry Ármin Alapiskola tornatermét beragyogta a nap

A város saját, az őszi kék igazoláshoz hasonló kétnyelvű certifikátot készített a tesztelésre. Ha negatív, ezzel igazolhatjuk kint tartózkodásunkat a következő napokban. Az igazolás arra az esetre is tartalmaz útmutatást, ha pozitív a teszt.

igazolás

A várakozási időből ítélve úgy tűnik, hasznos volt az elektronikus regisztráció, a tesztelési körök gyarapodásával azt is megtanuljuk, hogyan lehet a legrövidebbre csökkenteni a várakozási időt. Dunaszerdahelyen a szombati időpontok nagy része már megtelt, vasárnap és hétfő délután azonban még bőven akad szabad hely a mintavételi állomásokon. Ma és holnap ebédszünettel reggel 8-tól este 6-ig, hétfőn délután 1-től este 6-ig várják a lakosokat.

Teszt

Bevezető
Dunaszerdahely |

Délelőtt többnyire csak az eredményre kell várni a városban elérhető tizenegy mintavételi ponton. A legtöbb helyen nem torlódott fel a sor, csak a Jilemnický utcai Alapiskola bejárata előtt várakozott mintegy tizenöt-húsz ember.

Település / hely
Dunaszerdahely

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Kiss Bartalos Éva

Read More

Post Comment