Search by category:
Egyéb kategória

Új Szó-stúdió: Gyimesi-Mózes vita a kisebbségeket érintő törvényjavaslatokról

Új Szó-stúdió: Gyimesi-Mózes vita a kisebbségeket érintő törvényjavaslatokról
Macsicza Mark
2021. 12. 10., p – 12:59

2021. december 10., péntek – 13:04
Friss ikon
Off

Törzs

Az Új Szó-stúdió nyolcadik adásának vendége Gyimesi György, az OĽaNO parlamenti képviselője, valamint Mózes Szabolcs, a Szövetség alelnöke.

Az Új Szó-stúdió egy 10 részes videósorozat, amelyben a szlovákiai magyar politikai- és közélet szereplői kapnak teret az eszmecserére és a vitára. A stúdióban a szlovákiai magyar közélet vezető képviselői ütköztetik véleményüket a szlovákiai magyar érdekképviselet jövőjéről, valamint a szlovákiai többségi és kisebbségi politikai erőviszonyokról.

Az Új Szó-stúdió állandó házigazdája Czímer Gábor, a lap belpolitikai rovatának munkatársa.

A nagyjából egyórás beszélgetések premierjére péntekenként 19 órakor kerül sor az Új Szó Facebook-oldalán, de az egyes részek az Új Szó YouTube-csatornáján is visszanézhetőek lesznek. Iratkozzon fel Facebook-oldalunkra és YouTube-csatornánkra is, hogy mindig képben legyen! A YouTube-on ne felejtse el a feliratkozás mellett megnyomni a kis csengő ikont – a funkció bekapcsolásával értesítést kap, ha új videót teszünk közzé a csatornán, így biztosan nem marad le semmiről.

Az Új Szó-stúdió a Kisebbségi Kulturális Alap támogatásával jön létre. 

Bevezető

December 10-én, azaz pénteken újabb adással jelentkezik az Új Szó-stúdió. Beszélgetés-sorozatunk nyolcadik epizódjában egyebek mellett szó esik a kórházreformról, a magyarlakta régiók infrastrukturális fejlesztéseiről, a kettős állampolgárság kérdéséről, de a közmédiát, a Kisebbségi Kulturális Alapot és a Csemadokot érintő intézkedésekről is. Emellett az is megtudhatják, miként vélekednek vendégeink a kötelező oltás bevezetésének lehetőségéről.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment