Search by category:
Egyéb kategória

Agresszív férfi tombolt Nagymegyeren, még a rendőröket is ütötte-vágta

Agresszív férfi tombolt Nagymegyeren, még a rendőröket is ütötte-vágta

Mészáros Richárd

2024. 02. 13., k – 17:22

A rendőröket magyarul fenyegette azzal, hogy a csontjaikat eltöri, nyakukat kitekeri.

Vasárnap, hajnali öt órakor riasztották a rendőröket Nagymegyerre, miután bejelentést kaptak arról, hogy egy férfi agresszíven viselkedik volt párjával szemben. A rendőrök helyszínre érkezésekor a férfi a ház ajtajában állt, majd közölték vele, magatartásával jogellenesen jár el. A férfi erre bedühödött, magyarul szidalmazta a rendőröket, azzal fenyegetőzött, hogy megöli őket, eltöri az összes csontjukat és kitekeri a nyakukat. 

A rendőrök újbóli figyelmeztetését követően megütötte egyiküket. Miután az agresszív viselkedésével nem hagyott fel, a rendőrnő elkapta őt, kollégájával együtt pedig földre kényszerítették. 

A támadó ezután sem adta fel, megpróbált kiszabadulni a rendőrök szorításából, rugdalta őket, ezért megbilincselték.

Miután a férfi továbbra is aktív ellenállást tanúsított és egyre agresszívebben viselkedett, a városi rendőrök segítségével a rendőrőrsre szállították. Az oda vezető úton még sikerült megrúgnia az autót vezető rendőrnőt.

A férfi sérüléseit, amit önmagának okozott, ellátták, majd cellába zárták. Az illetékes nyomozó indítványozta a vizsgálati fogságba helyezését.

A 28 éves férfi ellen hivatalos személy ellen elkövetett támadás miatt indult eljárás, amiért akár öt évre is börtönbe kerülhet.

Read More

Post Comment